Rullmassage

För välbefinnande, förebyggande & behandling!

ShapeRoll

ShapeRoll står på GävleMassageCenter och ni bokar den här!

Denna enhet är designad för att ge en unik massageupplevelse skräddarsydd för den individuella användaren. Shape Roller är utrustad med justerbara tryckinställningar via skärm, så att användarna kan anpassa intensiteten på sin massage för maximal nytta.

Detta gör det till ett idealiskt verktyg för professionella idrottare som behöver hålla sig i topp fysisk kondition, såväl som för dem som inte ägnar sig åt regelbunden fysisk aktivitet.

Shape Roller är ett idealiskt val för dem som vill förbättra sitt fysiska och mentala välbefinnande.

Den är designad för att vara enkel att använda och kostnadseffektiv, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för alla som letar efter en massage som är skräddarsydd efter deras individuella behov.

Denna enhet är känd för att hjälpa till att strama upp huden, minska celluliter, öka blodcirkulationen och syrenivåerna och minska spänningar. Dessutom gör dess prisvärdhet det tillgängligt för ett brett spektrum av människor.

Med sitt utbud av fördelar är Shape Roller säkerligen ett populärt val för dem som vill förbättra sitt övergripande välbefinnande.

 

 

WellRoll

WellRoll finns för uthyrning per dygn till ditt företag eller idrottsförening och du bokar dem här!

Att använda WellRoll på jobbet är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att få den massage du behöver utan att det behöver vara ett större projekt.

Maskinerna är alltid på plats, vilket gör att du kan njuta av kortare massagesessioner oftare.

Rullmassage är inte ansträngande, vilket innebär att du inte behöver duscha efteråt eller använda några oljor, vilket gör processen otroligt enkel.

Detta gör det enkelt att passa in en lucka på 5-20 minuter i ditt veckoschema, till exempel i början eller slutet av arbetsdagen eller under lunchen.

WellRoll ger personalen möjlighet att få rollmassage på sina egna villkor.

Istället för att behöva vänta länge eller anpassa sig till andras scheman kan personalen komma åt massagemaskinen när det passar dem bäst.

WellRoll är mycket effektiv, användarvänlig och lättillgänglig. Rullmassage kan vara både lugnande och energigivande, och viktigast av allt är det otroligt bra för ens hälsa. Det ökar blodcirkulationen, syresättningen och lymfsystemet, samtidigt som det lindrar spänningar.

Detta stärker immunförsvaret, förebygger och motverkar arbetsrelaterade konsekvenser och mycket mer. Med WellRoll på arbetsplatsen kan arbetsgivare förvänta sig friskare och gladare personal.

WellRoll är även perfekt för idrottsföreningar eftersom den hjälper idrottare att återhämta sig fortare och minska risken för skador.

Genom att använda WellRoll regelbundet kan idrottare förbättra sin prestation genom att öka sin rörlighet, flexibilitet och blodcirkulation. Dessutom kan WellRoll hjälpa till att minska risken för skador genom att lösa upp spänningar och öka rörligheten.

En av de stora fördelarna med WellRoll är dess mångsidighet. Den kan användas före och efter träning, under återhämtning, eller som en del av en daglig stretchingrutin. Detta gör den till ett värdefullt verktyg för alla idrottare, oavsett nivå eller sport.

Genom att inkludera WellRoll i deras träningsprogram kan idrottsföreningar hjälpa sina utövare att prestera på sin bästa nivå samtidigt som de minskar risken för skador. Genom att använda WellRoll regelbundet kan idrottare förbättra sin prestation och få en bättre återhämtning efter träning eller tävling.

Sammanfattningsvis är WellRoll en optimal produkt för idrottsföreningar som vill bidra till sina utövares framgång genom att främja återhämtning och skadeförebyggande. Detta kan bidra till en sund och hållbar träningsmiljö där idrottarna kan nå sina fulla potentialer.

Mer information om olika massagerullar och dess funktion finner du här!

I samarbete med Rectify Physics