Idrottsmassage

Perfekt för dig som vill förbättra dina resultat inom din idrottsgren eller för dig som dras med någon form av idrottsskada. Idrottsmassage ingår även i den klassiska massagen. Vid behov utför vi även stretch och töjning av korta muskler i samband med våra massagebehandlingar.
En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.
Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem.
Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. Det är något som de flesta som idrottar på någorlunda seriös nivå bör göra regelbundet. På folk som sysslar med cykling, löpning och styrketräning har massagen en mycket god påvisad effekt.

Idrottsmassagen har huvudsakligen 3 st effekter:

  • Få en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna av
  • Hämma bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning
  • Förändra rörelsemönstret för att på så sätt komma ur en smärtcirkel
Givetvis kan man behandla alla typer av besvär med idrottsmassage, så det rör inte bara idrottare.

Kontakt

Om du har övriga funderingar kring våra behandlingsformer så får du gärna kontakta oss för mer information på

info@gavlemassagecenter.se

072 555 60 06

Lider du av idrottskada? ​​​​​​​Ta hjälp med idrottsmassage!

Perfekt för dig som vill förbättra dina resultat inom din idrottsgren eller för dig som dras med någon form av idrottsskada. Vid behov utför vi även stretch och töjning av korta muskler i samband med våra behandlingar.